Plat Dak

Platte daken worden steeds vaker toegepast bij hedendaagse  woningen 

Ze passen perfect binnen de moderne stijl van nieuwbouw, maar ook bestaande platte daken voorzien wij van een dakbedding die nog generaties mee gaat. Zoekt u een dakwerker voor platte daken? Wij plaatsen platte daken in alle gangbare plat dak bedekkingen; o.a. in EPDM, roofing, als Resistrex. Ook het aanbrengen van lichtstraten en lichtkoepels draagt bij tot een strakke vormgeving en meer licht in uw interieur.

Nieuwbouw

Dagelijks werken we bij Pma Construct daken voor nieuwbouw woningen, en appartementen, uit

Op zoek naar een aannemer voor uw ruwbouwwerken, nieuwbouw, appartementen of bouwproject? Als algemeen aannemer voor nieuwbouw en renovatie beheerst PMA-Construct alle facetten voor de totale aanneming van woningen .In nauwe samenspraak met de bouwheer en de architect stellen wij een bouwplan op, en presenteren wij u uw offerte. Doorheen de bouwwerken blijven wij uw vaste aanspreek punt, en zorgen wij een veiloze oplevering.

Hellend Dak

Het herstellen of aanleggen van hellende daken maakt een belangrijk deel uit van de werkzaamheden van Pma Construct 

Het herstellen of aanleggen van een hellend maakt een belangrijk deel uit van de werkzaamheden van Pma Construct. We werken hierbij een globaal concept uit waarbij rekening gehouden wordt met alle elementen.Pma Construct beschikt over een uitgebreide ervaring in het plaatsen of behandelen van hellende daken voor uw huis, maar ook kantoorgebouwen, winkelruimtes, productiehallen, opslagruimtes, landbouwloodsen en meer. Onze werken worden uitgevoerd door vakbekwame en ervaren teams, waardoor de dakwerken geen enkele hinder opleveren voor de normale uitvoering van uw activiteiten. Snelheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Want ook bij Pma Construct hanteren we het principe “time is money”

Isolatie Werken

Je woning isoleren een investering die loont

Isolatie heb je in verschillende soorten, en waardes bijvoorbeeld glaswol tussen de spanten, dakisolatie langs de buitenkant, dakisolatie plat dak etc… Naar gelang uw dak en uw gewenste isolatiewaarde zullen wij u adviseren wat de beste isolatie voor uw project is. Tevens kan u nog gebruik maken van isolatiepremies, de hoogste premie geniet u als u de isolatie laat plaatsen door een erkend aannemer zoals PMA Construct, die u tevens zal helpen bij uw aanvraag isolatiepremie. Zo kan je de kosten beperken en genieten van een hoog rendement op je investering.